Ras monter MyDog 

Det blir inte någon monter i Göteborg 2024 då vi inte får ihop tillräckligt med folk tyvärr. 

Det finns önskemål om att ha med en monter på MyDog  i Göteborg framöver och det skulle vara väldigt kul om det går att genomföra. 


Men då den behöver bemannas alla 4 dagar och hela tiden som mässan är öppen så behöver vi vara många som hjälps åt att stå.


Både för hundarnas skull och för vår egen skull därför kollar vi nu intresse för att hjälpa till i montern. Montern ska även bemannas med hundar av båda raser, gärna båda varianter och alla storlekar, dock behöver inte allt detta finnas samtidigt det skulle bli trångt ;) 

Vad gör man då i montern?
Man svarar på frågor om Xoloitzcuintle och Perro sin Pelo del Perú, men självklart behöver man inte veta allt. Dels kommer det finnas material att använda på plats och vi kommer hjälpas åt, vi har alla olika erfarenhet!


Vad krävs då av hundarna?
Dom ska tycka att det är okej att klappas av olika människor och dom ska orka vara i miljön några timmar. Det kommer även finnas möjlighet för hundarna att ta paus i montern så man kan låta passets hundar turas om att bli klappad/tittad på.


Är du intresserad eller vill ha mera information? maila sekreterare@sppx.se så ser vi till att ni får kontakt med de som ansvarar för montern.