Ras monter Stockholm 2023

Vi skulle gärna ha en rasmonter på Stockholm dog show i december även i år, vi som stod förra året hade verkligen kul! Det var många som besökte vår monter och frågade om våra underbara raser som visade upp sig från sin bästa sida.


Men vi behöver vara relativt många som hjälps åt att stå både för hundarnas skull och för vår egen skull därför kollar vi nu intresse för att hjälpa till i montern. 

Vad gör man då i montern?
Man svarar på frågor om Xoloitzcuintle och Perro sin Pelo del Perú, men självklart behöver man inte veta allt. Dels kommer det finnas material att använda på plats och vi kommer hjälpas åt, vi har alla olika erfarenhet!


Montern ska även bemannas med hundar av båda raser, gärna båda varianter och  alla storlekar, dock behöver inte allt detta finnas samtidigt det skulle bli trångt ;)


Vad krävs då av hundarna? 
Dom ska tycka att det är okej att klappas av olika människor och dom ska orka vara i miljön några timmar. Det kommer även finnas möjlighet för hundarna att ta paus i montern så man kan låta passets hundar turas om att bli klappad/tittad på.


Är du intresserad eller vill ha mera information? maila lena@sppx.se